Mindfulness i Aabenraa mellem Sønderborg & Haderslev

Få ro inderst inde med mindfulness

Drømmer du om at være mere til stede i øjeblikket og mærke en ro helt inderst inde, så er mindfulness noget for dig. For at kunne være noget godt for både dig selv og andre, handler det om at være nærværende og til stede i nuet, mens man accepterer øjeblikket. 


Hvad er fordelene ved mindfulness?

Jeg anbefaler mindfulness for alle, fordi det er med til at få dig til at være i og acceptere nuet. Mindfulness kan hjælpe dig til på en positiv og nærværende måde at være i det liv, nu og øjeblik, du er i lige nu. Ud over den ro, det skaber inde i dig, har det også mange andre positive effekter. Mindfulness kan for eksempel være med til at: 

  • Forebygge stress og livsstilssygdomme
  • Opbygge en indre ro og livsglæde
  • Øge din koncentration og dit overblik
  • Gøre dig mere nærværende, hvor du er
  • Styrke din selvtillid
  • Få dig til at nyde sammenhold

 

Hvordan fungerer mindfulness? 

Når du dyrker mindfulness, er det en træning af sindet. Du øver dig i at være mere opmærksom mod nuet med alle dine tanker, følelser og kropsfornemmelser, og du accepterer det, der kommer. Du bliver styrket i at være mere opmærksom og nærværende i dit liv, så du ikke hele tiden lader dig styre af tanker om ting, der er sket, eller bekymre dig over ting, der kan ske. 

Mindfulness opstart

Opstart hold midt marts, kontakt mig for info omkring opstart.
Pris kr. 800 for 8 gange.

Nicole Hertz

[ certificeret ]


Certificeret Hypnoterapeut, mindfulness instruktør og foredragsholder Nicole Hertz.

Børnehypnose - Nicole Hertz

[ BØRNEHYPNOSE ]

Har du eller dit barn behov for at åbne sig op og finde frem til hvorfor det samme sker om og om igen. Selvom du synes, du gør dit bedste, så sker det alligevel. Og du ender med at bebrejde dig selv. Det bliver en ond cirkel for dig som forælder, men også svært, hvis du er et barn. 

Hypnose - Nicole Hertz

[ Skilsmisse gør ondt ]

Hypnoseforløb der hjælper dig på ret kurs igen. Hjælp til at ændre vaner, tro på dig selv, mærke indre ro og overskud til at navigere i dine mange arenaer.