Har du en dårlig vane, du gerne vil slippe af med...

eller en udfordring, der synes umulig at løse?

Hypnose i Aabenraa mellem Sønderborg og Haderslev

Sæt dig fri med hypnose

Har du en dårlig vane, du gerne vil slippe af med, eller en udfordring, der synes umulig at løse? Så kan et hypnoseforløb være din vej ud af de dårlige vaner og ind i et mere frit liv, hvor du kan være dig.

Hvad kan hypnose hjælpe med?

Døjer du med angst, tankemylder, tristhed eller vrede, eller ønsker du hjælp til et vægttab, til at stoppe med at ryge eller blive kvit med din eksamensangst, så kan hypnose være en stor hjælp. Hypnose kan bruges ved forandringsprocesser i alle størrelser og former, og alle forløb bliver individuelt tilrettelagt efter dine udfordringer. 


Mange kender til følelsen af ikke at være god nok, og det får os til at føle os forkerte, trætte, triste og vrede. Det er en ond cirkel at komme i, og her kan jeg hjælpe dig ud af hamsterhjulet med alt for mange gange leverpostej. Du må ikke tøve med at starte din forandring til en hverdag, hvor du kan holde ud at være dig. 


Hvad sker der under en hypnose?

Hypnose er en tilstand, hvor vi er ekstra modtagelige. Her får vi adgang til det underbevidste sind, så vi derved kan ændre vores indre styringsprogrammer og uhensigtsmæssige tankemønstre, følelser og overbevisninger til noget mere positivt og livsbekræftende. 


Priser

Kr. 1.200,- pr. session

Nicole Hertz

[ MINDFULNESS ]

Mindfulness kan hjælpe dig til på en positiv og nærværende måde at være i det liv, nu og øjeblik, du er i lige nu.

Børnehypnose - Nicole Hertz

[ BØRNEHYPNOSE ]

Har du eller dit barn behov for at åbne sig op og finde frem til hvorfor det samme sker om og om igen. Selvom du synes, du gør dit bedste, så sker det alligevel. Og du ender med at bebrejde dig selv. Det bliver en ond cirkel for dig som forælder, men også svært, hvis du er et barn. 

Hypnose - Nicole Hertz

[ Skilsmisse gør ondt ]

Hypnoseforløb der hjælper dig på ret kurs igen. Hjælp til at ændre vaner, tro på dig selv, mærke indre ro og overskud til at navigere i dine mange arenaer.