Lukker dit barn sig inde i sig selv ?

Eller gør du?

Hypnose for børn

Lad dit barn finde sine styrker frem igen

Kender du til det, at din datter eller søn ikke vil spise, hvad du sætter på bordet, eller vil vedkommende ikke i skole? Eller døjer dit barn med søvnproblemer, tilsyneladende uprovokerede raseriudbrud eller frygt for monstre? Uanset udfordringen, kan det fylde meget i jeres hverdag. Her kan jeg med hypnose tilrettelagt børn hjælpe jer med at føle ro og glæde igen. 


Hypnose for børn

Hypnose med børn er en anderledes og sjov behandlingsmetode, hvor jeg kan hjælpe dit barn til at finde dets egne styrker frem igen. Børn elsker at lege, og det er vejen til den gode kommunikation, der åbner op. Hypnosen vil foregå med små historier, barnet kan relatere sig til, og derigennem mærke glæde, tristhed, vrede og mangle flere følelser, de mærker, når de bliver udfordret. På den måde gør vi følelserne helt legale og i orden at føle. 

Børn er fantastisk åbne, nysgerrige og villige til forandring, hvis de selv kan se fidusen med det. Derfor er det også vigtigt for alle parter, at vi voksne forud for det første møde har haft en snak om dit barns udfordringer, så vi ikke taler hen over hovedet på barnet, eller kun skal tale om de svære ting. For at behandlingen skal føles behagelig for barnet, skal barnet være helt villig til og åben for den. 


Det er vigtigt på forhånd at pointere, at en del af sessionens tid vil foregå i vores forsamtale samt i de efterfølgende gange, vi har behov for at tale telefonisk uden dit barn. 


Det kan derudover være en god ting for dit barn at se et billede af mig på forhånd.

Find mig på FACEBOOK

Hypnose - Nicole Hertz

Her ovenfor er vist de kort jeg vil bruge i forsamtalen, til at løsne lidt op og få jer forældre med på banen. Husk på at dit barn elsker at lege og det er vejen til den gode kommunikation der åbner op. Dit barn er nysgerrig og derfor vil hypnosen foregå med små historier de kan relatere sig til, og derigennem mærke glæde, triste, vrede, og mange flere følelser de mærker når de bliver udfordret og på den måde gøre dem legale og ok.

Vi vil altid også ved børn have lille forsamtale eller øvelser og derefter hypnose uden forældre, der kan vente i venteværelse også runder vi af 5-10min og lytter til dit barns oplevelse.

Priser

Kr. 1.200,- 1. session – OBS! Her er forældre med og der sættes 1½-2 timer af til denne session.
Kr. 1.200,- 2. session og opefter, her sættes der 1 time af til denne session.

Book tider med 1-2 ugers mellemrum. Book 3 tider

Book tid her
Nicole Hertz

[ MINDFULNESS ]

Mindfulness kan hjælpe dig til på en positiv og nærværende måde at være i det liv, nu og øjeblik, du er i lige nu.

Børnehypnose - Nicole Hertz

[ BØRNEHYPNOSE ]

Har du eller dit barn behov for at åbne sig op og finde frem til hvorfor det samme sker om og om igen. Selvom du synes, du gør dit bedste, så sker det alligevel. Og du ender med at bebrejde dig selv. Det bliver en ond cirkel for dig som forælder, men også svært, hvis du er et barn. 

Hypnose - Nicole Hertz

[ Skilsmisse gør ondt ]

Hypnoseforløb der hjælper dig på ret kurs igen. Hjælp til at ændre vaner, tro på dig selv, mærke indre ro og overskud til at navigere i dine mange arenaer.